1850 пациенти са преминали на Коледа през "Пирогов"

220 от тях са оставени за лечение в болницата
26 дек 2019 14:45, Нели Христова
3

Почивните дни за едни се оказаха натоварени за други. През спешните кабинети на "Пирогов" преминаха 1850 пациенти за двата празнични около Коледа.

Най-много хора са преминали през кабинетите по вътрешни болести, педиатрия, травматология и хирургия, съобщиха от здравното заведение, съобщават от Bulgaria ON AIR.

220 от пациентите са оставени за лечение, като близо 1/3 от хоспитализираните са деца. Най-много настанени има в Клиниката по детска хирургия и педиатрията. Преминалите невръстни пациенти през болницата са се увеличили с 12 хил. само за година.

В навечерието на новата година от "Пирогов" призовават всички да бъдат много внимателни при употребата на пиротехнически средства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
БГ трябва да се забрани употреба на пиратки и гърмелки. Това е дивашко и много опасно. Защо сме толкова прости се питам. Държавата е разграден двор, нека всеки българин да има малко съвест и да не гърми като психопат. Пиротехниката за частни лица трябва да се забрани някак. 1.замърсява, 2 животни могат да умрат 3.не сме на война 4не е забавно, а опасно 4 празнувайте цивилизовано, не сте сами.
1
0
 
3
 
! Отговори
Лъжете преди 4 години
Тоз народ беден, бос, гладен не мое да преяжда и препива, та пари и за гърмялници да дава.То добре,че повечето се изнесоха към чужбина, че в Пирогов нямаха насмогване. *** то от беднотия.Ама комунделите пищят за затворената ***